Θύματα άγριας επίθεσης έπεσαν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ το βράδυ της Δευτέρας 7/10 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας από μια ομάδα ατόμων Ρομά.

Οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ μετέβησαν στο σημείο ύστερα κλήση που δέχθηκαν για βλάβη σε στύλο ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή. Μια μερίδα περίπου δέκα ατόμων από τον γειτονικό καταυλισμό μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των υπαλλήλων στην περιοχή έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Ακινητοποίησαν το όχημα, μέσα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας και μια γυναίκα, κατέβασαν τους δύο υπαλλήλους με βίαιο τρόπο και ξεκίνησαν να τους ξυλοκοπούν με γροθιές και κλοτσιές. Οι δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να επιβιβαστούν στο όχημα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, από την προανάκριση τακτοποιήθηκε ένας εκ των δραστών και αναγνωρίστηκε και από τα θύματα του ξυλοδαρμού.

Η ομάδα των δέκα ατόμων που επιτέθηκε στους δύο εργαζόμενους καθότι πίστεψαν ότι μετέβησαν στο σημείο για να κόψουν την ηλεκτροδότηση στον καταυλισμό που βρίσκεται αρκετά κοντά στο στύλο, αφού στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες για ρευματοκλοπή.