Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται το ζευγάρι που παρέσυρε 46χρονος μεθυσμένος οδηγός στη Θέρμη. Το 2 ετών παιδί τους, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» το μεσημέρι του Σαββάτου και πήγε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του.

Την ίδια ώρα ο 37χρονος πατέρας του και η 34χρονη μητέρα του, συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ενώ μετά το σοκαριστικό τροχαίο η μητέρα που ήταν 6 μηνών έγκυος έχασε το παιδί.

Προφυλακίστηκε ο οδηγός

Το Σάββατο οι εξηγήσεις του 46χρονου οδηγού, ο οποίος έχει συλληφθεί άλλες 5 φορές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και έχει παρασύρει μόλις πρόσφατα και μια 79χρονη, δεν έπεισε με τις εξηγήσεις που έδωσε στην εισαγγελέα και προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για κακούργημα.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών έχει ασκήσει ποινική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος) όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».