Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη 12/9, ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα αντρόγυνο και το δύο ετών παιδί του σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το τροχαίο σημειώθηκε, γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ο 37χρονος και η 34χρονη έγκυος

Ο 37χρονος και η 34χρονη σύζυγός του που είναι έγκυος στον 5ο μήνα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ το ανήλικο νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το ζευγάρι και το παιδί είναι μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου και βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη για διακοπές.

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε νεαρό ζευγάρι και το 2χρονο αγοράκι τους
Το ζευγάρι

Τα πρώτα λόγια του 46χρονου στη μητέρα του

Στο σημείο του ατυχήματος αμέσως μετά το τροχαίο έσπευσε η μητέρα του 46χρονου οδηγού.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 12/9 η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», η μητέρα του 46χρονου ειδοποιήθηκε από τον ίδιο που την πήρε τηλέφωνο και σοκαρισμένος της είπε: «Παρέσυρα τρία άτομα».