Ο δικηγόρος της «βασίλισσας των λούνα παρκ» φέρεται να έστειλε απειλητικά SMS σε δημοσιογράφους, επειδή πρόσφατα ασχολήθηκαν με την καταδίκη της πελάτισσας του που αφορούσε επιχείρησή της.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ότι τα μηνύματα στάλθηκαν σε δημοσιογράφους του Live News, αναφέροντας: «Πες του να σταματήσει να μιλάει, γιατί θα τον στείλω στο αυτόφωρο αύριο. Αγωγή βέβαια θα την φάει και ασφαλιστικά μέτρα, αλλά πες του να το βουλώσει».

Επίσης, ένα άλλο μήνυμα έγραφε: «Αφού δεν το βουλώνει, αύριο κατατίθεται αγωγή σε βάρος αυτού και του MEGA ασφαλιστικά μέτρα. Και θα βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αν συνεχίσει κι αύριο θα κατατεθεί μήνυση και θα συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία».

«Συνέβη κάτι, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί θεσμικά. Από τη Δευτέρα παίρνουμε συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Τα μηνύματα αυτά είναι γραπτά, αλλά και τηλεφωνικά. Μας τα στέλνει ο κος Νάστος στα κινητά συναδέλφων μου», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος για τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατα υπήρξε ένταξη μεταξύ των δύο ανδρών, καθώς ο δικηγόρος εμφανίστηκε στην εκπομπή να μιλήσει, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τα νομικά μπλεξίματα της πελάτισσας του.