Ακόμη και την 9χρονη κόρη του δεν δίστασε να χτύπησει με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ένας 36χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά την καταγγελία της συζύγου του.

Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου, σε ένα μικρό διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένει ο 36χρονος με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 9 και 6 ετών. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς η κακοποιημένα γυναίκα, ο 36χρονος μετά τη δουλειά του κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι έγινε επιθετικός τόσο προς την ίδια όσο και προς τα παιδιά του. Μάλιστα δεν έμεινε στις απειλές και τις βρισιές, αλλά χτύπησε στο κεφάλι την 9χρονη κόρη του, ευτυχώς χωρίς να της προκαλέσει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Αυτό το περιστατικό ήταν που έκανε τη σύζυγο του να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει στην Αστυνομία, με τον 36χρονο να συλλαμβάνεται λίγο αργότερα με βαρύτητες κατηγορίες.

Επίσης η σύζυγος του κατέθεσε ότι το μόλις το προηγούμενο βράδυ την είχε αναγκάσει σε συνουσία, καθώς την έβρισε και τη χτύπησε. Η γυναίκα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε «safe house» από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο 36χρονος από την Αλβανία βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.