Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την 22χρονη Μαίρη, την μοναδική επιζήσασα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος της 17ης Αυγούστου 2024.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews στην Κρήτη

Η 22χρονη βγήκε σήμερα από την ΜΕΘ ύστερα από 15 μέρες νοσηλείας και νοσηλεύεται πλέον στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

Η 22χρονη Χανιώτισσα εκείνο το πρωινό του πολύνεκρου τροχαίου διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στην ΜΕΘ  όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή.

Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς ο γερός και υγιής οργανισμός της φαινόταν να δίνει σκληρή μάχη για να καταφέρει να νικήσει έχοντας την πολύτιμη, επιστημονική μέριμνα ιατρών και νοσηλευτών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα είχε συμβεί στις 17 Αυγούστου, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, όταν το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 νέοι, συγκρούστηκε με τουριστικό βανάκι.

Από την τρομερή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 15χρονος Αλέξανδρος Σ., ο 19χρονος Νίκος Τ. και ο 20χρονος Θοδωρής Τ. σκορπώντας απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο.