Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ακούγονται πυροβολισμοί, ουρλιαχτά, τα αίματα ανάβουν. Κόσμος, μπουσουλώντας, προσπαθεί να γλιτώσει από τα πυρά.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το «Mega», οι δύο αντίπαλες ομάδες που πιάστηκαν στα χέρια εκτοξεύουν καρέκλες, μπουκάλια ποτού και ό,τι άλλο βρίσκουν μπροστά τους.

Με κομμένη την ανάσα οι εργαζόμενοι και όσοι πελάτες της επιχείρησης παρέμειναν στις θέσεις τους προσπαθούν να καλυφθούν, γιατί ο άνδρας με τη λευκή μπλούζα, της ασφάλειας του beach bar, προτάσσει απειλητικά το όπλο.

Οι θαμώνες προσπαθούν να προστατευτούν, κρατώντας καρέκλες σαν ασπίδες και σκύβοντας κάτω από τα τραπέζια, ενώ οι κινήσεις του πιστολέρο φαίνονται νευρικές, μέχρι που τελικά πυροβολεί.

Όταν η ομάδα των 8 πελατών επιτίθεται στον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα, ο ένοπλος άνδρας της προστασίας του ανοίγει πυρ ξανά. Οι μαυροφορεμένοι άνδρες συνεχίζουν να τον χτυπούν ανηλεώς, ενώ λίγο αργότερα ο επιχειρηματίας με δυσκολία, και όντας βαριά χτυπημένος, προσπαθεί να σταθεί όρθιος.

Από το βιντεοληπτικό υλικό ταυτοποιούνται ο πιστολέρο και ένας εκ των συνεργών του, οι οποίοι μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι.

Είναι Έλληνες, γνώριμοι των Αρχών για υποθέσεις εκβιασμών και όπλων, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει και τα υπόλοιπα άτομα από την ασφάλεια του καταστήματος, στο οποίο, τελικά, μπήκε λουκέτο.

Το beach bar είχε ανοίξει το 2017 από έλληνες επιχειρηματίες με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Για έξι χρόνια μεσουρανούσε στη διασκέδαση και μόλις τον περασμένο χειμώνα πουλήθηκε στον επιχειρηματία με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Πριν περάσει ένας χρόνος το μαγαζί σφραγίστηκε για πάντα, μετά το αιματηρό επεισόδιο.