Διαρρήκτες άνοιξαν εξοχική κατοικία στο Λαύριο και την έκαναν φύλλο και φτερό μέσα σε έξι λεπτά ενώ το συγκεκριμένο σπίτι το έχουν άνοιξει άλλες πέντε φορές μέσα σε λίγους μήνες.

Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει την δράση των διαρρηκτών μέσα από το σπίτι ενώ η ιδιοκτήτρια μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι.

Φορούν χειρουργική μάσκα και καπέλο για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Ελέγχουν τον χώρο και πλησιάζουν το σπίτι κρατώντας ένα φακό.

Ο εύσωμος άνδρας με το λευκό μπλουζάκι βγάζει από την τσέπη του ένα μεγάλο κατσαβίδι και καταφέρνει να ανοίξει σε δευτερόλεπτα το παράθυρο.

Ο ίδιος και ο συνεργός του εισβάλουν στο σπίτι αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα αξίας.

Την ίδια στιγμή, στο κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη χτυπάει μέσω ειδικής εφαρμογής, ειδοποίηση για ύποπτες κινήσεις στο σπίτι και βλέπει παραβιασμένο το παράθυρο με τους δράστες να κάνουν τα πάντα φύλλο και φτερό. Ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία και κατευθύνεται προς τα εκεί.

«Ανοίξανε το παράθυρο, ήταν κουφωτό το παράθυρο όπως το βλέπετε και το τζάμι ήταν σε τύπου ανάκληση. Κάτι έβγαλε από την τσέπη του αυτός, κάνει μια κλακ και το ανοίγει και μπαίνουνε μέσα. Σαλόνι και κουζίνα και το υπνοδωμάτιο όλα και τρία δωμάτια που είναι όλα πεταμένα κάτω», περιέγραψε το θύμα της διάρρηξης.

Μέσα σε 6 λεπτά οι δράστες κατάφεραν να ψάξουν και να αναστατώσουν όλα τα δωμάτια.

Στη συνέχεια βγαίνουν και πάλι έξω. Με μια σιδερόβεργα που βρίσκουν παρατημένη στην αυλή προσπαθούν να διαρρήξουν και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Οι θρασύτατοι δράστες αφού έκαναν άνω κάτω το σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο και άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους στην συνέχεια προσπάθησαν να διαρρήξουν και την αποθήκη την εξοχικής κατοικίας. Ξαφνικά όμως άκουσαν τις φωνές των ιδιοκτητών και το έβαλαν στα πόδια για να μην εντοπιστούν.

Οι ιδιοκτήτες φτάνουν στο σπίτι τους πριν τους αστυνομικούς, οι κινήσεις τους φαίνονται να είναι νευρικές.

«Την ώρα που κάνανε την δουλειά στην αποθήκη εμείς εκείνη την ώρα ήρθαμε και γι’ αυτό εξαφανιστήκανε», είπε το θύμα της διάρρηξης.