Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο 4ο παράστημα ΚΑΠΗ του δήμου που βρίσκεται στην Τούμπα. Άγνωστοι εισήλθαν στο εσωτερικό του κτιρίου, άρπαξαν την τηλεόραση και το ψυγείο και έφυγαν σαν κύριοι από την κεντρική πόρτα.

Όπως επεσήμανε μιλώντας στο thestival.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Λάζαρος Ζαχαριάδης οι διαρρήκτες κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο (3 και 4/8) σπάζοντας ένα τζάμι που βρίσκεται στο οίκημα από την πίσω πλευρά, δηλαδή στην οδό Παπάφη κατάφεραν και εισήλθαν στο παράρτημα των ΚΑΠΗ και έκλεψαν μια τηλεόραση 40 ιντσών, ένα ψυγείο, έναν ενισχυτή και δύο φορητά ηχεία με τους ορθοστάτες.

Στη συνέχεια οι «ποντικοί» ξετρύπωσαν και τα εφεδρικά κλειδιά τα οποία υπήρχαν εντός του ΚΑΠΗ για την κεντρική πόρτα, την άνοιξαν και έτσι έφυγαν σαν… κύριοι.

Το παράρτημα των ΚΑΠΗ σήμερα, Δευτέρα 5/8 παραμένει κλειστό ενώ ήδη η δημοτική αρχή έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων στις αρμόδιες αρχές.

Παράλληλα οι υπηρεσίες του δήμου αναμένουν να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από την Αστυνομία, προκειμένου να προχωρήσουν στην αποκατάσταση του χώρου, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η επαναλειτουργία του.