H φερόμενη ως αρχηγός του μεγάλου κυκλώματος εκβιαστών, που λυμαινόταν τα καταστήματα της Αττικής, «Νάνσυ», αρνήθηκε ξανά τον ρόλο της «επικεφαλής» της οργάνωσης.

Η κρατούμενη, μιλώντας στον «Alpha», μέσα από τη φυλακή ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, ενώ τόνισε για άλλη μία φορά ότι δεν έχει καμία σχέση και εμπλοκή στο κύκλωμα εκβιαστών.

«Νιώθω τεράστια εμπιστοσύνη και σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη, ότι τα ζητήματα της δικογραφίας θα τοποθετηθούν στην πραγματική τους διάσταση. Ευελπιστώ ότι στο πλαίσιο αυτό θα διαπιστώσει η ελληνική δικαιοσύνη ότι δεν είμαι αρχηγός καμίας εγκληματικής οργάνωσης – ούτε καν μέλος – και δεν έχω κάνει καμία εκβίαση», ανέφερε η «Νάνσυ». 

«Η μόνη σχέση μου με τους δημοσίους υπαλλήλους είναι στα πλαίσια εργασίας, την οποία είχα, εκπροσωπώντας τα καταστήματα ως διεκπεραιώτρια. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πιστεύω ότι στο δικαστήριο θα αθωωθούν», πρόσθεσε η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών.

Και χθες η κατηγορούμενη αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, αναφέροντας πως έχουν παρερμηνευτεί οι διάλογοι που την «καίνε».