Στις πιο απίθανες κρυψώνες φαίνεται ότι καταχώνιαζαν τα μαύρα χρήματα που αποκόμιζαν από τους καταστηματάρχες της Αττικής, που απειλούσαν, τα μέλη του κυκλώματος εκβιαστών.

Όπως αναφέρει ο «ΣΚΑΪ», στο σπίτι της εβδομηντατετράχρονης μητέρας της «Νάνσυς», της φερόμενης ως αρχηγού του κυκλώματος, εντοπίστηκαν δέματα «μπαμπούσκες» με χιλιάδες ευρώ.

Η ηλικιωμένη, μάλιστα, φέρεται να είναι η αποθηκάριος του κυκλώματος, καθώς χρήματα βρέθηκαν σε μια ντουλάπα και σε ένα ψυγείο στη βεράντα του σπιτιού της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων χρειάστηκαν δύο λεπτά, για να ξεδιπλώσουν κάθε συσκευασία.

Για τα δέματα με τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν καλσόν, μαγιό, περιοδικά, σακούλες, τάπερ και ειδικά υλικά για απορρόφηση της υγρασίας, προκειμένου να μην υποστούν ζημιές τα χαρτονομίσματα.

Στο σπίτι της μητέρας της «Νάνσυς» βρέθηκαν 135.000 ευρώ.

Σε διάφορα σημεία του σπιτιού του σαρανταδυάχρονου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Δόμησης του δήμου Αθηναίων βρέθηκαν 283.000 ευρώ.

Συνολικά, η αστυνομία κατέσχεσε 450.000 ευρώ.

«Βοηθούσα τους καταστηματάρχες», ισχυρίστηκε η «Νάνσυ» στην απολογία της, οι συνομιλίες της, όμως, λένε άλλα

«Εγώ απλές διευθετήσεις έκανα», λέγεται πως είπε στην απολογία της η σαραντατριάχρονη «Νάνσυ».

Σύμφωνα με το «MEGA», η «Νάνσυ» φέρεται να είπε στον ανακριτή πως έκανε απλές διευθετήσεις. «Βοηθούσα τους καταστηματάρχες να γλιτώσουν πρόστιμα και κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις τους. Έτσι κι αλλιώς, κανείς από τους επιχειρηματίες που φέρεται να εκβίαζα δεν έχει στραφεί εναντίον μου».

Οι ισχυρισμοί της, πάντως, δεν φαίνεται να έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, που διέταξαν την προφυλάκισή της. Άλλωστε, οι δύο δικαστικοί είχαν στα χέρια τους τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών της «Νάνσυς» τόσο με άλλα μέλη του κυκλώματος όσο και με εκβιαζόμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν δείχνουν να απολάμβαναν βοηθείας, ιδιαίτερα, από τη δράση της.

Επιχειρηματίας: Ωραία, πόσο κοστίζει αυτό, ρε Νάνσυ; Χίλια ευρώ πάλι;

Νάνσυ: Κάπου εκεί θα είναι, αλλά κάτσε λίγο να μου το πούνε.

Επιχειρηματίας: Ρε Νάνσυ, ό,τι μου λες είναι χίλια ευρώ, ρε.

Νάνσυ: Άκου εάν θες, βρες κάποιον να στο κάνει με εκατό ευρώ.