Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 38χρονης στο Κερατσίνι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροτομής, η οποία θα δείξει εάν βρίσκονται μπροστά σε μία νέα γυναικοκτονία.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, το πρωί της Παρασκευής από τον σύντροφό της. Οι γείτονες του ζευγαριού κάνουν λόγο για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος της.

Η μητέρα του συντρόφου της 38χρονης, την είδε ζωντανή το πρωί, πριν φύγει για τη δουλειά της. Όπως υποστήριξε, η 38χρονη είχε πέσει νωρίτερα θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από Ρομά.

«Στις 5:30 η ώρα της λέω τι έχεις … “Το κεφάλι μου, το κεφάλι μου, πονάει”, φώναζε. Την πιάνω, έκαιγε το κεφάλι της. Έκανε εμετό, ο εμετός ήτανε μαύρος» ισχυρίζεται, μιλώντας στο Star.

Μετά από ώρες, στις 10:30 το πρωί, ο γιος της πήγε να ξυπνήσει την 38χρονη για να πιουν καφέ, όμως δεν ανταποκρινόταν. Όπως είπε, της τηλεφώνησε και της είπε ότι η Ανθή είχε πεθάνει.

Αμέσως μετά την έρευνα στο σπίτι οι αστυνομικοί μετέφεραν τους γονείς στην ασφάλεια, προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο διαμέρισμα στο Κερατσίνι διαπίστωσαν σημάδια γύρω από τον λαιμό της κοπέλας που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό, ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε εμφανείς κακώσεις.

Για την Ασφάλεια Πειραιά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, έως ότου ολοκληρωθεί η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έκανε χρήση ουσιών.