Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 38χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής (28/6) στο σπίτι που διέμενε στο Κερατσίνι.

Ο σύντροφός της που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Ασφάλεια και εξετάζεται από τους αστυνομικούς, ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ είχαν τσακωθεί με κάποιους Ρομά και πως οι Ρομά τους χτύπησαν.

Η εκπομπή LiveNews ήρθε σε επικοινωνία με γείτονες του ζευγαριού και αναφέρουν ότι η 38χρονη γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας εδώ και αρκετά χρόνια.

Την έβλεπαν με μελανιές και υποστηρίζουν ότι τη χτυπούσε ακόμη και στη μέση του δρόμου. Μάλιστα, αναφέρουν ότι είχαν καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία, με τη γυναίκα, ωστόσο, να μην προχωρά σε καταγγελία.

Το ζευγάρι δεν ζούσε μόνο του, αλλά με τους γονείς του συντρόφου της 38χρονης, οι οποίοι εξετάζονται επίσης από τις Αρχές.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο αναφέρει ότι η σορός φέρει κάποιες αμυχές, ωστόσο πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα. Ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για το θάνατο της γυναίκας, ούτε να είναι σίγουρος πως πρόκειται πράγματι για γυναικοκτονία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τόσο η άτυχη γυναίκα, όσο και ο σύντροφος της ήταν τοξικοεξαρτημένοι και είχαν φυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών.