Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, λίγες ώρες μετά το περιστατικό, πήγε κανονικά να κάνει τη βάρδια του στην ιστοσελίδα που δούλευε παράλληλα με την ΕΡΤ και μάλιστα, οι συνάδελφοί του, του ζητούσαν να κάνει ρεπορτάζ για την υπόθεση.

«Πήγε κανονικά στην εργασία του. Ήρεμος, κεφάτος, κανένας από τους συναδέλφους του δεν κατάλαβε τίποτα. Το βράδυ της Κυριακής γίνεται ο ξυλοδαρμός, τη Δευτέρα το πρωί στις 8 ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν στο πόστο του. Εργαζόταν από το σπίτι. Μιλούσα με τους συναδέλφους του και δεν είχαν καταλάβει τίποτα. Την Τρίτη το πρωί όταν “έσκασε” η είδηση στο σάιτ που δούλευε τον έπαιρναν τηλέφωνο για να κάνει ρεπορτάζ. Δεν απάντησε ποτέ. Μάλιστα, όταν έγινε γνωστή η είδηση οι συνάδελφοί του τον καλούσαν για να κάνει ρεπορτάζ και να μάθει ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του» ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δικάζεται στο αυτόφωρο

Ενώπιον της Δικαιοσύνης για την εκδίκαση του αυτοφώρου θα βρεθεί σήμερα, Παρασκευή, ο δημοσιογράφος.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της καταγγέλλουσας λέει στο Live News πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί την ποινική διαμεσολάβηση που ζητά ο κατηγορούμενος από την στιγμή μάλιστα που την έχει μηνύσει για σωματική βία.

«Δεν πρόκειται να έρθει σε κανέναν συμβιβασμό ειδικά τώρα που έχει πληροφορηθεί ότι την μήνυσε για εξύβριση και σωματική βία. Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και έχει πολλά ξεσπάσματα. Γνωρίζει πως έχουν ειπωθεί ανακρίβειες και γι’ αυτόν τον λόγο θα βρει το ψυχικό σθένος να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών και να καταθέσει όλα όσα έχει υποστεί», αναφέρει το περιβάλλον της 30χρονης.

Εκτός από την 30χρονη καταγγέλλουσα έχει κληθεί να καταθέσει σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου και η εν διαστάσει σύζυγος του 45χρονου.