«Δηλώνει στεναχωρημένος για ό, τι έγινε» υποστήριξε ο δικηγόρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφο του στο κρατικό κανάλι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, δικηγόρος του κρατούμενου δημοσιογράφου μίλησε στο Live News, και είπε για την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης: «Πήραμε μια αναβολή μέχρι την Παρασκευή σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι δύο μάρτυρες κατηγορίας που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν».

«Είναι πολύ στεναχωρημένος για ό,τι έγινε. Έχει δεχθεί και ο ίδιος σωματική βία. Πάνω σε έναν καβγά έγιναν διάφορες προστριβές, ειπώθηκαν διάφορα πράγματα και μέσα σε αυτό έφυγαν κάποια χαστούκια. Αυτός προσπάθησε να την απωθήσει κι έγινε ό,τι έγινε. Έχει καταθέσει και ο ίδιος μήνυση», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε «όταν ξεκινάει η σύζυγος τον καβγά κι αρχίζει να τον χαστουκίζει τα πράγματα οξύνονται κι εκείνος απαντάει κάποια στιγμή».

«Κρυβόταν για να μην τη δούμε χτυπημένη»

Συγγενής της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, που κατήγγειλε τον σύντροφό της, δήλωσε πως η γυναίκα κρυβόταν τις πρώτες μέρες «για να μην την δούμε χτυπημένη».

Μιλώντας στο MEGA και στο LIVE News, σημείωσε πως: «Χθες η ίδια μου αποκάλυψε τι συνέβη. Ήταν χτυπημένη δύο μέρες πριν αλλά μας απέφευγε. Έμενε σε μια φίλη της προφανώς, για να μην την δούμε σε αυτή την κατάσταση.

Με τον δράστη είχαν σχέση λίγο καιρό, κάποιους μήνες. Η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είναι μαύρο χάλι. Είναι χτυπημένη στο κάτω μέρος του προσώπου, στη γνάθο.

Όλοι οι δικοί της άνθρωποι είμαστε στο πλευρό της. Πάντα συζητούσαμε για θέματα που αφορούσαν τη βία και η ίδια έκανε σχετικά ρεπορτάζ. Ποτέ δεν το περιμέναμε όλο αυτό που συνέβη.

Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό. Τον δράστη τον γνωρίζαμε από την τηλεόραση, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η βία».