Σε κάθειρξη 17 ετών καταδίκασε τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της παραποίησης των οικονομικών δεδομένων της εταιρείας Folli Follie. Το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 11 ετών στον γιο του, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, και 11 ετών στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου.

Στη συνεργάτιδα της άλλοτε ισχυρής οικογένειας Κουτσολιούτσου επιβλήθηκε ποινή 10 έτων, ενώ στον καταζητούμενο, Ιωάννη Μπεγέτη, κάθειρξη 15 ετών.

Το δικαστήριο, με τη χθεσινή ομόφωνη απόφασή του, έκρινε αθώους 6 από τους κατηγορούμενους και ένοχους τους 5, μεταξύ των οποίων τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για σειρά κακουργηματικών πράξεων, όπως για πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Οι δικαστές, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα, αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στους Δημήτρη Κουτσολιούτσο, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, Καίτη Κουτσολιούτσου και τους δύο συνεργάτες τους.

Επιπλέον, στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της άρσης των συνεπειών των πράξεών του.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε αθώους και τους 11 κατηγορούμενους για το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.