Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ένας γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη, αφού ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφο και συνάδελφό του.

«Πάλι μπουνιές στο κεφάλι, πολλές μπουνιές στο κεφάλι. Της έσπασε όλο το κόκαλο από το πρόσωπό της. Με αφόρητους πόνους πήγε στο ΚΑΤ την επόμενη μέρα η κοπέλα, η δημοσιογράφος», εξήγησε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha.

«Η πληροφόρηση που είχα από συνάδελφό μου ήταν ότι είχαμε γρονθοκοπήματα», είπε ακόμα.

«Η κοπέλα είναι ασφαλής και της προτάθηκε το panic button. Είναι μια σοβαρή κακοποίηση από τη στιγμή που έχουμε σοβαρά τραύματα. Περιμένουμε και την ιατροδικαστική, ώστε να καταδεικνύεται πλέον η βλάβη που έχει υποστεί», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, «ξενίζει μια πληροφορία ότι την έχει χτυπήσει τουλάχιστον δύο φορές ακόμα στο παρελθόν».

Σημειώνεται πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομονοίας να έχει κακοποιητικό παρελθόν. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθεί για κατάθεση η εν διαστάσει σύζυγός του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κι αυτή έχει βιώσει ανάλογες συμπεριφορές, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ποινική του μεταχείριση.

Σε ό,τι αφορά τη σύντροφό του -επίσης συμβασιούχο ρεπόρτερ της ΕΡΤ- είναι σε κατάσταση σοκ τόσο από την επίθεση όσο και από την έκταση που πήρε η υπόθεση, ενώ βρίσκεται στο σπίτι της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.