Το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομονοίας να έχει κακοποιητικό παρελθόν εξετάζουν οι Αρχές. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθεί για κατάθεση η εν διαστάσει σύζυγός του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κι αυτή έχει βιώσει ανάλογες συμπεριφορές, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ποινική του μεταχείριση.

Σε ό,τι αφορά τη σύντροφό του -επίσης συμβασιούχο ρεπόρτερ της ΕΡΤ- είναι σε κατάσταση σοκ τόσο από την επίθεση όσο και από την έκταση που πήρε η υπόθεση, ενώ βρίσκεται στο σπίτι της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι διέκοψε τη σύμβαση του δημοσιογράφου που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. «Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του ότι τη χτύπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα κατέληξε στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο από τα βίαια χτυπήματα.

Η καταγγελία έγινε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.