Προφυλακισμένος στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού παραμένει ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την βιαιοπραγία που προέβη σε βάρος της συντρόφου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 το δεύτερο βράδυ στο κελί κύλησε με ηρεμία, ενώ την Παρασκευή (21/06) τον επισκέφθηκαν τόσο η αδερφή του, όσο και ο δικηγόρος του, προκειμένου να συζητήσουν το επόμενο βήμα του στην υπόθεση, που δεν είναι άλλο από την αίτηση αποφυλάκισης που προτίθεται να καταθέσει.

Μάλιστα, η αίτηση θα κατατεθεί απευθείας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και όχι στην ανακρίτρια.

Επιπλέον, τον Απόστολό Λύτρα στη φυλακή επισκέφθηκαν η πρώην σύζυγός του και η μεγάλη του κόρη, οι οποίες του πήγαν μία βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν και βιβλία.

Παράλληλα, αίτηση διαζυγίου από τον δικηγόρο ετοιμάζεται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο δικηγόρος μοιράζεται το κελί με δύο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία της Αράχωβας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες και έναν επίσης επιχειρηματία, αλυσίδας καταστημάτων, που είχε συλληφθεί για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης.

Από τη συγκεκριμένη πτέρυγα, στο παρελθόν έχουν περάσει γνωστά ονόματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αλλά και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.