Η μεγάλη κόρη του Απόστολου Λύτρα κατέθεσε στις Αρχές για την υπόθεση του πατέρα της, αναφέροντας ότι δεν αντιμετώπιζε «σαν απλή μητριά» τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, γιατί είχαν «περάσει πολλά μαζί».

Επίσης, ανέφερε ότι ο πατέρας της «ουδέποτε ήταν βίαιος» και πως «βοηθούσε πάντα» την οικογένειά του, ακόμη και μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Tlive», η κοπέλα φέρεται να κατέθεσε τα εξής: «Ο πατέρας μου δεν είχε υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν, όταν ήμουν έξι ετών».

«Με τη Σοφία έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μια μητριά. Ο ίδιος ο πατέρας μου και η Σοφία επεδίωξαν να έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της. Αντιθέτως, πάντα τη βοηθούσε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μας προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν ο πατέρας μου ήταν βίαιος, η μητέρα μου δεν θα επεδίωκε να έχουμε σχέση μαζί του. Δεν βλέπαμε τον πατέρα μου με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εγώ πηγαίνω κάθε βράδυ σπίτι τους και περνάω ώρα και με τους δυο, ενώ κάθε Κυριακή την περνάμε μαζί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι ο πατέρας μου πριν από πέντε χρόνια έπαθε έμφραγμα και θα μπορούσε να μην εργάζεται εντατικά. Παρ’ όλα αυτά, για να μη λείψει τίποτα στην οικογένειά του, ούτε από την εκπαίδευσή μας, ούτε από τη μόρφωσή μας, ούτε από υλικά, ούτε από συναισθηματικά, εργαζόταν πάρα πολλές ώρες για εμένα και τις δύο αδελφές μου», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την εκπομπή του «Alpha».

«Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του»

Την Παρασκευή (21/6) η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες τους πήγαν στον Κορυδαλλό, για να επισκεφθούν τον ποινικολόγο, ενώ κουβαλούσαν για να του δώσουν και προσωπικά του αντικείμενα.

Εντούτοις, εκείνη την ώρα δεν επιτρεπόταν το επισκεπτήριο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να τον δουν, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», που στη συνέχεια παρουσίασε μέρος της κατάθεσης της πρώην συζύγου του Λύτρα.

Συγκεκριμένα, πριν από την απολογία του ποινικολόγου στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας, η γυναίκα προσήλθε για να καταθέσει.

Έτσι, φέρεται να είπε για τον πρώην σύζυγό της πως «είναι εξαιρετικός πατέρας και άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του και ηθικά και οικονομικά. Μας στηρίζει όλους. Και με τη νυν σύζυγό του τα παιδιά του έχουν άριστες σχέσεις και μένουν μαζί πολλές φορές».

«Μεταξύ μας είχαμε κάποτε ένα φραστικό επεισόδιο και από θυμό του είχα κάνει μήνυση για το φραστικό αυτό επεισόδιο, αλλά είχα υπερβάλει. Στο δικαστήριο, όμως, απαλλάχθηκε, γιατί κατέθεσα τα γεγονότα ακριβώς όπως είχαν συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε βιαιότητα από μέρους του ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά μου. Θα ήταν άδικο να πω κάτι εναντίον του», φέρεται να πρόσθεσε στη συνέχεια.