Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, σχολίασε το γεγονός ότι οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τον Απόστολο Λύτρα για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ανέφερε ότι ενδεχομένως μπορεί να έχει γίνει κάτι στον γνωστό ποινικολόγο.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι κάτι έχει συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν ανταποκρίνεται τόσο στις κλήσεις, όσο και στην αναζήτηση της αστυνομίας σε διάφορα σημεία. Για αυτό λέω να μην προτρέχουμε, να δούμε αν θα εμφανιστεί τελικά αυτοβούλως ή θα βρεθεί σε κάποιο σημείο από την αστυνομία».

«Εμείς το βράδυ θα ενημερώσουμε και πάλι τον αρμόδιο εισαγγελέα να δούμε τι θα διατάξει, εφόσον δεν υπάρχει σε κάποιο από τα πιθανά σημεία που μπορεί να βρισκόταν», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το τελευταίο σημάδι του Απόστολου Λύτρα, αναφέροντας πως «δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το τελευταίο σημάδι που έδωσε. Ούτε από την πλευρά του, ούτε από εκείνη της συζύγου του».