Να λιντσάρουν τον δολοφόνο και θείο της 11χρονης Βασιλικής επιχείρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 11/6 οι συγγενείς της κοπέλας που ήταν έξω από τα δικαστήρια του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στον εισαγγελέα και ενώ οι δυνάμεις της Αστυνομίας ήταν ισχυρές, συγγενείς του κοριτσιού προσπάθησαν να προσεγγίσουν το περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο και να ανοίξουν την πόρτα του για να τον χτυπήσουν.

Οι αστυνομικοί κατέβαλαν προσπάθεια να «ανοίξουν» το πλήθος, ενώ οι συγγενείς της 11χρονης έβριζαν και φώναζαν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να απομακρύνουν από τα δικαστήρια το περιπολικό, χωρίς τελικά να εισέλθει στο κτίριο από την κύρια είσοδο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Δείτε φωτογραφίες

Σπαραγμός έξω από τα δικαστήρια – Με φωτογραφίες της 11χρονης Βασιλικής στα χέρια τους οι συγγενείς της

Κρατώντας φωτογραφίες της 11χρονης στα χέρια τους και χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον πόνο τους οι συγγενείς της έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από τα δικαστήρια Πύργου, περιμένοντας τη μεταφορά στον εισαγγελέα του δολοφόνου της που έχει ομολογήσει την πράξη του.

Ο εισαγγελέας που θα χειριστεί την αποτρόπαια υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στην ανακρίτρια Ηλείας, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που θα του αποδοθούν.