Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα μαζί με το μικρό παιδί της στο χωριό Ριζόμυλο της Μαγνησίας, όταν το περασμένο Σάββατο 8/6 επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος ο σύζυγός της, την ξυλοκόπησε και άρχισε να τους απειλεί.

«Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω» είπε στη σύζυγό του ο άνδρας και τη σημάδευε, ενώ έστρεψε την καραμπίνα που κρατούσε και προς το τρομοκρατημένο παιδί.

Ο άνδρας, όπως μεταδίδει το gegonota.news τραυμάτισε με μπουνιές και κλωτσιές στο μάτι και τα χείλια και απειλούσε με όπλο το παιδί του για να μην πάρει το μέρος της μητέρας του. Η γυναίκα άρπαξε το παιδί, ξέφυγε από τα χέρια του και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο σύζυγός της συνελήφθη και κρατήθηκε, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Χθες, Δευτέρα 10/6 ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα, στις 12:30 το μεσημέρι και δικηγόρο θα του ορίσει το δικαστήριο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται παράνομα στη χώρα.