Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του γιου του ηλικιωμένου, που παραδέχτηκε ότι έβαλε φωτιά στη σορό του πατέρα του, στην αυλή του σπιτιού που ζούσαν στα Άνω Λιόσια. Ο 59χρονος τόνισε ότι δεν άντεχε τη μυρωδιά του πτώματος ενώ δεν ομολόγησε ότι τεμάχισε το άψυχο σώμα του 82χρονου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο άνδρας ισχυρίστηκε μιλώντας στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε άλλο τη μυρωδιά που αναδυόταν από τη σορό του πατέρα του και «αναγκάστηκε» να την πυρπολήσει.

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με τον γιο του θύματος είχε πεθάνει τον Φεβρουάριο.

Το σπίτι της τραγωδίας στα Άνω Λιόσια

Αρνείται ότι τεμάχισε τη σορό

Ο γιος φέρεται να έχει αρνηθεί ότι τεμάχισε τη σορό του πατέρα του, η οποία εμφανίζει σημάδια αποκοπής του κεφαλιού και των ποδιών, υποστηρίζοντας ότι όπως όταν τη μετέφερε με το στρώμα, μέλη αποκολλούνταν και έφευγαν από τον κορμό του σώματος.

Σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι που ζούσαν ο 82χρονος και ο 59χρονος γιος του, σήμερα βρέθηκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι και πόδια τα οποία οδηγήθηκαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να εξετασθούν και να διαπιστωθεί εάν ανήκουν στον πατέρα.

Ο 59χρονος σήμερα οδηγήθηκε εκ νέου στο σπίτι του από τους αστυνομικούς, παρουσία Εισαγγελέα, προκειμένου να περιγράψει κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο έβαλε φωτιά στο στρώμα που βρισκόταν ο πατέρας του.

Ο γιος ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει συλληφθεί από το βράδυ της Παρασκευής 31/5 που βρέθηκε και η σορός και κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, γιατί στο σπίτι βρέθηκαν ένα πριόνι και ένα τσεκούρι, καθώς και για παραμέληση αναγγελίας εύρεσης νεκρού.

Ο άνδρας αντιμετωπίζεται και ως ύποπτος για τη δολοφονία του πατέρα του, εφόσον από τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας και από το πόρισμα του ιατροδικαστή προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο.