Συναγερμός σήμανε σε σχολείο της Κηφισιάς, όπου σημειώθηκε ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μαθητές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο 3ο δημοτικό σχολείο της περιοχής ήταν σε εξέλιξη εργασίες τοποθέτησης σιδερένιας πόρτας, η οποία ήταν και αυτή που έπεσε και καταπλάκωσε τουλάχιστον τρία παιδιά.

Ένας εννιάχρονος μαθητής τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το ατύχημα συνέβη την ώρα του διαλείμματος, αλλά είναι βέβαιο πως υπήρχαν στον χώρο παιδιά.

Πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο, παρέλαβε τον εννιάχρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων. Ίσως χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, όμως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενης στο σχολείο στον Real Fm, έγινε επισκευή στην κεντρική πόρτα του σχολείου το πρωί της Τρίτης. Ολοκληρώθηκε η εργασία, παρέδωσαν το έργο και έφυγαν. Την ώρα που έφευγαν οι μαθητές, η πόρτα έφυγε από τη θέση της και πλάκωσε κάποια παιδάκια. Μάλιστα, την κράτησαν κάποιοι γονείς που βρέθηκαν εκεί και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο εργολάβος δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις, συνελήφθη και δίνει κατάθεση. Στο σημείο βρίσκονται οι αντιδήμαρχοι.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast:

Η άλλη είσοδος του σχολείου και η… ετοιμόρροπη οικοδομή δίπλα από το κτήριο

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Newsbeast, και η άλλη είσοδος του σχολείου, η οποία χρησιμοποιείται από μεγαλύτερους μαθητές, είναι σε κακή κατάσταση.

Ακριβώς δίπλα από το σχολείο, δε, βρίσκεται μια οικοδομή με τοίχους υπό κατάρρευση και σκαλωσιές. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων, έχει ζητηθεί να αναληφθεί δράση για την αποφυγή ατυχήματος.