Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 50χρονος, που δολοφόνησε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «Star», o κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκότωσε την Ενκελέιντα, μητέρα δύο παιδιών, και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Κατά την απολογία του δεν σταμάτησε να κλαίει, να ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του και να υποστηρίζει ότι το θύμα «ήταν η γυναίκα της ζωής του», ότι την αγαπούσε και ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση «γιατί είχε μαζί του το μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τη 40χρονη», υποστήριξε ότι το είχε πάρει για «άμυνα», σε περίπτωση που εμφανιζόταν ο σύντροφός της.

Τέλος, αρνήθηκε ότι κακοποιούσε και τα παιδιά τους, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αρνείται να δώσει άδεια στον μικρότερο γιο του να πάει στην κηδεία της μητέρας του στην Αλβανία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το χρονικό της τραγωδίας στο Μενίδι

Ο 50χρονος κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του με 17 μαχαιριές σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου και λίγες ώρες μετά, αφότου συνελήφθη, είπε στις Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω».

Ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε αμετανόητος στην ανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφριά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», είπε.

Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για τη δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.