Στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκε σήμερα 40χρονη Ρεθυμνιώτισσα, που συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ο 22χρονος γιος της.

Η γυναίκα συνελήφθη ύστερα από έρευνα ανδρών της αστυνομίας στο σπίτι της, όπου βρέθηκε ποσό 16.800 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Την ώρα της έρευνας η 40χρονη επιχείρησε ανεπιτυχώς να πετάξει τα χρήματα από το παράθυρο.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε Ρεθύμνου – Μυλοποτάμου, επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε διερχόμενο φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 22χρονος.

Ο νεαρός, όταν αντιλήφθηκε πως θα τον σταματούσαν για έλεγχο, έκανε αναστροφή και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησαν σκηνές καταδίωξης. Ο 22χρονος πέταξε στο οδόστρωμα μία νάιλον σακούλα που περιείχε περίπου 2,1 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αγροτικό του αυτοκίνητο και πεζός κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά εντέλει εγκατέλειψε το αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του.

Οι άνδρες της δίωξης εντόπισαν το αυτοκίνητο και αφού ταυτοποίησαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, δεδομένου του βεβαρυμμένου ποινικού του μητρώου, προχώρησαν σε έλεγχο και του σπιτιού του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο γραμμάρια κάνναβης, τέσσερις κροτίδες και το ποσό που η μητέρα του προσπάθησε να πετάξει από το παράθυρο.

Η γυναίκα συνελήφθη και οι αρχές αναζητούν τον νεαρό.