Νέες αποκαλύψεις, που προκαλούν ανατριχίλα, βλέπουν το «φως της δημοσιότητας» για το βρέφος που οι γονείς του πέταξαν στα σκουπίδια στη Βραυρώνα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το βρέφος έφερε προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως το βρέφος, εκτός από χτυπήματα στο κεφάλι, έφερε και προθανάτια πλήγματα στην περιοχή του λαιμού.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα αναδείξουν το παραπάνω στοιχείο, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ενδεχόμενο οι γονείς να επιχείρησαν να προκαλέσουν ασφυξία στο βρέφος.

Τα μεταθανάτια χτυπήματα εντοπίζονται στο κεφάλι του βρέφους και φαίνεται πως συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σύνθλιψης στο απορριμματοφόρο.

Τα στοιχεία δείχνουν πως πιθανότατα το βρέφος πετάχτηκε ζωντανό στον κάδο απορριμμάτων.

Προφυλακίστηκαν οι γονείς του βρέφους – Αρνήθηκαν ότι το σκότωσαν

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας, την περασμένη εβδομάδα.

Στις απολογίες τους, σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί κατηγορούμενοι για το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού αρνήθηκαν ότι σκότωσαν το μωρό μετά τη γέννησή του.

Μάλιστα, φέρονται να δήλωσαν λυπημένοι από την απώλεια του μωρού, ισχυριζόμενοι πως το ήθελαν στη ζωή τους και «είχαν αποφασίσει ακόμα και τι ονόματα θα έδιναν, αν ήταν κορίτσι ή αγόρι».

Η 24χρονη μητέρα από το Νεπάλ, απολογούμενη, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι, όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής. Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε πως το μωρό δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο και για τον λόγο αυτό θεώρησε ότι ήταν νεκρό.