Ζωντανό φέρεται να γεννήθηκε το βρέφος, το οποίο οι νεπαλέζοι γονείς του πέταξαν στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Alpha», που επικαλείται τον ιατροδικαστή.

Ο ιατροδικαστής που διενεργεί τη νεκροψία στο βρέφος φέρεται να έχει ενημερώσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι το έμβρυο γεννήθηκε ζωντανό.

Η νεκροτομή συνεχίζεται αυτήν την ώρα, ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο επήλθε ο θάνατος. Ο ιατροδικαστής από την πρώτη προσέγγιση είχε δώσει μεγάλες πιθανότητες το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό, κάτι που πλέον είναι σε θέση να πιστοποιήσει.

Η νεαρή από το Νεπάλ φέρεται να έκρυβε την εγκυμοσύνη της, ώστε να κρατήσει τη δουλειά της.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί το ζευγάρι

Η μητέρα, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα, πήρε και προθεσμία, ώστε να απολογηθεί την Πέμπτη. Την ίδια ημέρα, δηλαδή, που αναμένεται να απολογηθεί και ο σύζυγός της, που θα ζητήσει και πιθανότατα θα πάρει νέα προθεσμία.

Η μητέρα φέρεται να είπε στην απολογία της ότι λιποθύμησε μόλις γεννήθηκε το παιδί και δεν είναι σε θέση να ξέρει αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό. Όπως ανέφερε, όταν συνήλθε, έβαλε η ίδια το παιδί μέσα σε μια σακούλα και το έδωσε στον άνδρα της, χωρίς να του πει ότι είναι μέσα το παιδί.
Ο πατέρας υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι είχε μέσα στη σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια.