Στην εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος «Ευ κίνηση», Πωλ Ευμορφίδης. Ο Πωλ Ευμορφίδης ζήτησε την ψήφο του ελληνικού λαού, λέγοντας χαρακτηριστικά «να μας ψηφίσουν γιατί η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα και πρέπει να γίνουν πολλά» ενώ σχολίασε και τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Πρέπει να φτιάξουμε πάλι ό,τι φτιάξαμε το 80’ και μετά κουραστήκαμε. Πρέπει να τα φτιάξουμε από την αρχή. Μια χαρά τον βλέπω τον Μητσοτάκη, ψιλόλιγνο, ωραίο παλικάρι. Εγώ θα ήθελα να του πω να δώσει τον μισθό του όταν μπει στη Βουλή σε μία νέα εταιρία για να κάνει κατάστημα λιανικής στο εξωτερικό. Όταν θα μπω εγώ στη Βουλή αυτό θα κάνω. Ο Τσίπρας είναι ένας πολιτικός που τα λέει καλά αλλά πρέπει να τα βάλει κάτω και να δουλέψει. Όλοι δουλεύουμε αλλά στο τέλος πρέπει να δούμε πώς θα παράξουμε κάτι. Πώς θα δημιουργήσουμε πλούτο όταν εισάγουμε παραπάνω από όσα εξάγουμε; Πώς λέμε θα δώσουμε παραπάνω μισθούς αφού δεν έχουμε τα λεφτά; Η Γερμανία δεν έχει κατώτατο μισθό. Η οικονομία είναι αυτή που καθορίζει τον μισθό», σχολίασε.

Ο Πωλ Ευμορφίδης αναφέρθηκε στους πλειστηριασμούς, λέγοντας πως πη πρόταση τους είναι να παραμείνει στα σπίτια του ο κόσμος ενώ αναφέρθηκε και στις συγκυβερνήσεις που υπάρχουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.