Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του ατόμου που θα αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ξεκινήσει και τα πρώτα στοιχήματα έρχονται στο προσκήνιο. Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ήρθε να ξαναμοιράσει την τράπουλα βάζοντας τον στο «παιχνίδι» ως πέμπτο διεκδικητή.

Οι στοιχηματικές εταιρείες φαίνεται να “συμφωνούν” ότι το φαβορί είναι με διαφορά η Έφη Αχτσιόγλου, δίνοντάς της τη χαμηλότερη απόδοση, που κυμαίνεται στο 1,45 αυτή τη στιγμή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερος με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 2,25, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Τρίτος στις πιθανότητες διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου του κόμματος έρχεται ο Νίκος Παππάς με απόδοση 18 και ακολουθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 25. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές ο Στέφανος Τζουμάκος φαίνεται να έχει τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει στην εκλογική μάχη ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ αφού η απόδοσή του φτάνει το 50!