Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του MEGA και του Live News, σε συζήτηση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος της Αυγής και του «στο Κόκκινο», Ανδρέας Πετρόπουλος, αντέδρασε σε ρεπορτάζ του σταθμού για τις εξελίξεις στο κόμμα και δήλωσε πως «δεν έχω έρθει για κουτσομπολιό».

Ο παρουσιαστής του MEGA, Νίκος Ευαγγελάτος, δεν δέχθηκε το σχόλιο, το οποίο χαρακτήρισε προσβλητικό και ζήτησε από τον δημοσιογράφο της Αυγής να τελειώσουν εκεί την κουβέντα αν αυτή είναι η άποψή του.

Ολόκληρος ο καυγάς:

Νίκος Ευαγγελάτος: […} αυτό θα συζητήσουμε με τον Ανδρέα Πετρόπουλο, δημοσιογράφο της Αυγής και του ρ/σ «στο Κόκκινο»

Ανδρέας Πετρόπουλος: Καλησπέρα. Δεν έχω έρθει για κουτσομπολιό αν είναι να κάνουμε κανονική πολιτική κουβέντα, είμαι εδώ.

Νίκος Ευαγγελάτος: Έχω την εντύπωση ότι γι’ αυτό σε καλέσαμε. Αλλά αν έχεις οποιονδήποτε ενδοιασμό να μην την κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Αν θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό είσαι σε λάθος εκπομπή. Αυτό που είπε το θεωρώ προσβολή.

Ανδρέας Πετρόπουλος: Μην το πάρεις προσωπικά.

Νίκος Ευαγγελάτος: Είναι προσωπική αιχμή, την οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ. Αν αισθάνεσαι ότι θέλουμε να κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό, να την τελειώσουμε τώρα την κουβέντα. Είναι πρόκληση αυτό. Σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μούρη.

Ανδρέας Πετρόπουλος: Ώπα ώπα μην εκνευρίζεσαι. Δεν είναι προσβλητικό. Το ρεπορτάζ έλεγε τσακωθήκανε, βριστήκανε, αυτά δεν συμβαίνουν.

Νίκος Ευαγγελάτος: Αν αισθάνεσαι ότι αυτό δεν συνέβη και θες να το διαψεύσεις το ακούω.

Ανδρέας Πετρόπουλος: Άρα δεν αφορά εσένα, αλλά το ρεπορτάζ.