Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και οι αρχηγοί κομμάτων θα ακούσουν τα κάλαντα από συλλόγους και ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά σήμερα:

Στις 8 π.μ. στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ τα κάλαντα θα ψάλλει στην γενική γραμματέα του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, η Πανηπειρωτική Συνοσμοσπονδία Ελλάδας με τη Χορωδία για τη Παραδοσιακή Μουσική.

Στις 9:30 π.μ. έως τις 12:15 το μεσημέρι στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα δεχθεί συλλόγους, οργανώσεις και σχολεία για να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές.

Στις 10 π.μ. τα κάλαντα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, θα ψάλλει η Χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνοσμοσπονδίας Ελλάδας.

Στις 10 π.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) τα κάλαντα στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, θα ψάλλει ο Σύλλογος Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης και Νοτίων Προαστίων.

Στις 10:30 π.μ. επίσκεψη στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη θα πραγματοποιήσει ο Ομιλος Βρακοφόρων Κρήτης, που θα δώσει το δικό του πατροπαράδοτο κρητικό στίγμα στη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συνασπισμού (Πλατεία Ελευθερίας 1), τα κάλαντα θα ψάλλουν στον προέδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τα μέλη της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7) τα κάλαντα στον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, θα ψάλλει ομάδα των Special Olympics.

Στις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. στάση εργασίας στα θερμικά λεωφορεία. Τα λοιπά μέσα μαζικής μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Στις 12:30 μ.μ. επίσκεψη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» (Λ. Μαραθώνος 122, Παλλήνη), όπου θα λάβει μέρος σε εκδήλωση της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί». Τα παιδιά της Ενωσης θα ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό και θα τον ξεναγήσουν στο χώρο του ιδρύματος.