Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λόρα Μπαγιαρίν, «δεξί χέρι» της Ιράτχε Γκαρθία Πέρεθ προέδρου των Ευρωσοσιαλιστών, έκανε διακοπές με την Εύα Καϊλή και τον σύντροφο της Φραντσέσκο Τζιόρτζι που κατηγορούνται για την υπόθεση διαφθοράς με το Κατάρ.

Όπως αναφέρει το esdiario.com, η προσωπάρχης και διευθύντρια του γραφείου της Ιράτχε Γκαρθία Πέρεθ, φέρεται να είχε μια «ιδιαίτερη φιλία» με τους δύο κατηγορούμενους, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε και φαίνεται πως έκαναν μαζί διακοπές.

Πιο αναλυτικά, φωτογραφίες δείχνουν από τον Απρίλιο του 2019 δείχνουν την Μπαγιαρίν σε ιδιωτικά γεύματα με τον Τζιόρτζι, ενώ τον Αύγουστο του ίδιου έτους εκείνη βρίσκεται σε διακοπές με την Καϊλή στις Βαλεαρίδες Νήσους.

Επίσης, τον Ιούλιο του 2021 η Μπαγιαρίν πόζαρε πάνω σε μια βάρκα που αγκυροβόλησε στο νησί των Αντίπαξων, στο πλαίσιο μιας ιδιωτικής κρουαζιέρας στο Ιόνιο Πέλαγος.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα λοιπόν, η σχέση της Λόρα Μπαγιαρίν με την Καϊλή και τον σύντροφο της «δεν είναι τυχαία», ενώ «δεν γίνεται τόσα χρόνια να μη συζήτησαν για δουλειές». Παράλληλα, τονίζει πως όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το Κατάρ, η Ιράτχε Γκαρθία Πέρεθ ισχυρίστηκε ότι εξεπλάγη και απαίτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Πλέον όμως, θα πρέπει «να εξηγήσει ποια ήταν ακριβώς η σχέση της με την Καϊλή και τον Τζιόρτζι», ειδικά από τη στιγμή το «δεξί χέρι» της διατηρούσε επαφές μαζί τους.