Συνάντηση με την TikToker Άννα Μπαλάν είχε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η γνωστή TikToker δίνει μέσα από τα βίντεό της απαντήσεις για την καθημερινότητα των ατόμων με μερική ή ολική απώλεια όρασης καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και η ίδια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Άννα Μπαλάν, αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και είχαν μία ουσιαστική συζήτηση, ενώ μαζί τους ήταν και ο σκύλος-οδηγός της Άννας Μπαλάν, ο Nitro, όπως και η πρόεδρος του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας», Ζωή Γερουλάνου.

«Συναντηθήκαμε ξανά με την @annabalan__ (Άννα Μπαλάν) και τον Nitro για να ανταλλάξουμε ευχές. Μαζί μας η Πρόεδρος του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας», Ζωή Γερουλάνου, με την οποία είχαμε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στα social media.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η νεαρή TikToker είχαν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν, με αφορμή τη μέρα του Λευκού Μπαστουνιού τον Οκτώβριο του 2021, έπειτα από τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.