Συνεχίζονται και σήμερα το απόγευμα οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την παρθενική συνεδρίαση
της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το σχέδιο του
προϋπολογισμού.

Για να επιστρέψει η ανάπτυξη και για να προσελκύσει η Ελλάδα ξένες επενδύσεις χρειάζεται να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της, μέσα από τις αλλαγές που θα φέρει η κυβέρνηση σε κρίσιμους τομείς τους επόμενους μήνες, είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τον επισκέφθηκαν χτες στο γραφείο του για να ενημερωθούν για τον προϋπολογισμό και την πορεία της οικονομίας γενικότερα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε, επίσης, ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να μειωθεί το έλλειμμα μέσα από τη μείωση δαπανών και την ανασυγκρότηση των ΔΕΚΟ, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε τις παρατηρήσεις αρκετών βουλευτών για την πορεία των εσόδων και για τις δαπάνες που έχουν ξεφύγει σε συγκεκριμένα υπουργεία και φορείς του Δημοσίου. Στο στόχαστρο των «πράσινων» βουλευτών ήταν, για μία ακόμη φορά, οι ασυνεννοησίες στην κυβερνητική πολιτική και οι αδυναμίες στο συντονισμό της κυβέρνησης.