Στον «αέρα» βρίσκεται το πρόγραμμα των περιοδειών που είχε καταρτιστεί σύμφωνα με πληροφορίες στη Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου ο νέος πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης να επισκεφθεί μια σειρά από περιφέρειες της χώρας έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερα ερείσματα και να τον γνωρίσει ακόμη περισσότερο ο κόσμος καθότι μέχρι τώρα πηγαινοερχόταν στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο η νέα έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού με τα δεκάδες χιλιάδες κρούσματα να καταγράφονται καθημερινά, μεταθέτει για το μέλλον τις συγκεκριμένες περιοδείες και θα γίνουν μονάχα κάποιες στοχευμένες επισκέψεις στην παρούσα φάση και κάποιες απ’ αυτές με αφορμή κάποιο γεγονός ή συγκυρία.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επίσκεψή του από αύριο στη Λήμνο όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης κ. Δημήτριο Μαρινάκη, τον μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο και τον έπαρχο κ. Άγγελο Βλατά Λαμπρινό ενώ θα συνομιλήσει επίσης με μέλη και φίλους του κινήματος. Ακολούθως την επόμενη μέρα θα παραστεί στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.