Μέσω αναρτήσεων του Κώστα Μπακογιάννη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου στα social media συνεχίζεται η αντιπαράθεση με αφορμή την εκδήλωση που θα διοργανώσει το βράδυ παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο δήμος Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης δημοσιεύοντας στο social media ένα μήνυμα απάντησε σε ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και αφορούσε προηγούμενο σχόλιό του.

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης ενώ στο μήνυμά του που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου είχε σημειώσει: «Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα».

Νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο Facebook: «Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε. Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους “μίζερους πληβείους” που τον έψεξαν για τη διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτι με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

Μετά από την ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προέβη και σε άλλη ανάρτηση στην οποία γράφει «αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι» και του παραθέτει μία συνταγή για παντεσπάνι.

Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι125 γρ. ζάχαρη125 γρ. αλεύρι για όλες τις…

Posted by Dimitris Tzanakopoulos – Δημήτρης Τζανακόπουλος on Friday, December 24, 2021