Στροφές ανεβάζουν οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα στις 14 Νοεμβρίου.

Η νυν επικεφαλής κ. Φώφη Γεννηματά εντός των επομένων ημερών, όπως μας ενημερώνουν συνεργάτες της, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με δημάρχους διαφόρων περιοχών της επικράτειας και θα ξεκινήσει επισκέψεις σε χώρους εργασίες – αρχικά σε αυτές που παραδοσιακά υπάρχουν ΠΑΣΟΚικές συνδικαλιστικές δυνάμεις των οποίων επιζητεί την ψήφο. Παράλληλα θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει το παρών στο διήμερο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, 25 και 25 του τρέχοντος μηνός.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο μοναδικός που έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά του ως αντίπαλος της κ. Γεννηματά, ετοιμάζει αυτές τις ημέρες το βίντεο που θα ανέβει τα social media και θα αφορά την υποψηφιότητά του, ωστόσο κρίνει ότι επειδή μπαίνουμε για τα καλά σε λίγο στο καλοκαίρι, δεν θα πρέπει ακόμα να κάνει κάποια μεγάλη εκδήλωση, μιας και ο κόσμος θα βρίσκεται στις παραλίες. Ωστόσο ετοιμάζει μια μεγάλη συγκέντρωση για τον Σεπτέμβριο, αν και θα πρέπει να δει τι θα γίνει και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης που επίσης ενδιαφέρεται για την προεδρία χωρίς να το έχει ανακοινώσει ακόμη, αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί συνεχώς συναντήσεις και βρίσκεται στα τηλέφωνα με συνεργάτες και φίλους, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί περιοδείες, όπως για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπου βρέθηκε στο νησί της Χίου μιλώντας με τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.