Ο Γιώργος Καμίνης θα περάσει τις επόμενες μέρες σε σχετική ηρεμία κοντά στις 2 μικρές του κόρες. Ωστόσο παραμένει σε επικοινωνία με τους στενούς του συνεργάτες και συγκροτεί το επιτελείο του προκειμένου να είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα στον δήμο.

Προτεραιότητα του είναι μια συνάντηση με τον απερχόμενο δήμαρχο για ενημέρωση αλλά και να διαπιστώσει ο ίδιος της διάθεση συνεργασίας του Νικήτα Κακλαμάνη. Η συνάντηση αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

Ο Γιώργος Καμίνης επιθυμεί να παραλάβει τα σωστά στοιχεία για τις οικονομικές δραστηριότητες της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Φήμες κυκλοφόρησαν χτες για προσπάθειες να εξαφανιστούν στοιχεία για την οικονομική δραστηριότητα του δήμου και να γίνουν τοποθετήσεις της τελευταίας στιγμής.

Τρίτη προτεραιότητα, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, είναι η δημιουργία ενός καινούργιου στενού επιτελείου συνεργατών γύρω από τον καινούργιο δήμαρχο. Προεκλογικά είχε πλαισιωθεί από μια εξαμελή επιτροπή, τα μέλη της οποίας τώρα θα γυρίσουν  στις δουλειές τους. Τώρα θα φτιαχτεί μια ανάλογη επιτροπή που θα πρέπει να εκφράζει τη πολυσυλλεκτικότητα του σχήματος.

Τέσσερα πρόσωπα στα οποία θα στηριχτεί η νέα δημοτική αρχή λόγω της εμπειρίας τους στις δομές λειτουργίας του δήμου, είναι ο Τάκης Μπέης, ο Επαμ. Λαμπρακάκης, ο Φώτης Προβατάς και η Άννα Φιλίνη.