Εκδηλώσεις σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη σήμερα ενόψει του β’ γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναλυτικά σήμερα:

Διήμερη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιεί από σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρη Δόλλης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον οικουμενικό πατριάρχη, Βαρθολομαίο Α΄.

Στις 10 π.μ. επιθεώρηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου στο Στρατηγείο Δ’ Σώματος Στρατού στην Ξάνθη. Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 11 π.μ στο υπουργείο Παιδείας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών που δεν έχουν διοριστεί.

Στις 11:30 π.μ. επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στο Εμπορικό Κέντρο Περιστερίου.

Στις 12:30 μ.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών, ο αρμόδιος υπουργός, Δημήτρης Δρούτσας, θα δεχθεί σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον απερχόμενο πρέσβη της Κούβας, Hermes Herrera Hernandez.

Στις 2 μ.μ. στην Αλεξανδρούπολη, επιθεώρηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, την ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού και την 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού.

Στις 2 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜΘ (Στρ. Καλλάρη 5), συζήτηση για πιθανούς τρόπους συνεργασίας σε θέματα πόλης-αστικού περιβάλλοντος μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννη Μπουτάρη, και του επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες Οικολογία στην Πράξη», Χρήστο Μάτη. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και στελέχη των δύο αυτοδιοικητικών συνδυασμών.

 Στις 7:30 μ.μ. στη Πλατεία Κοραή του Πειραιά συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη διοργανώνει ο συνδυασμός “Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία” κλείνοντας την προεκλογική του εκστρατεία. Της εκδήλωσης θα προηγηθεί χαιρετισμός του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μίχα.

Στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, συναυλία με το νεανικό συγκρότημα «De Niro» διοργανώνει ο συνδυασμός η «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα.

Στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση με τζαζ μουσική διοργανώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί γιορτή στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού “Δικαίωμα στην Πόλη”, στην πλατεία Κλαυθμώνος, παρουσία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων.