Νέα πρόσωπα συνθέτουν τα προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων των δήμων της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου μετά τις ψηφοφορίες της Κυριακής.

Στο Δήμο Μαλεβιζίου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Κώστας Τριγώνης, αντιπρόεδρος ο Μανώλης Γενναράκης και γραμματέας ο Μανώλης Αντωνογιαννάκης.

Στο Δήμο Χερσονήσου πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο εξελέγη ο Γιάννης Χρηστάκης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Χειρακάκης, και γραμματέας ο Γιώργος Παπουτσάκης.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων εξελέγη ο Γιώργος Επιτροπάκης, αντιπρόεδρος ο Πέτρος Μιχελάκης και γραμματέας ο Μανώλης Σαμαριτάκης.

Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Μανώλης Φραγκάκης, αντιπρόεδρος η Όλγα Δραμουντάνη και γραμματέας η Μαρία Φραγκουλάκη

Στο Δήμο Φαιστού εξελέγη νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Νικολακάκης, αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Νικολιδάκης και γραμματέας ο Γιώργος Μερωνιανάκης.

Στο Δήμο Βιάννου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Μανώλης Ζερβουδάκης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κουτεντάκης και γραμματέας ο Γιώργος Αναγνωστάκης.

Στο Δήμο Γόρτυνας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Γιάννης Κρητικόπουλος, αντιπρόεδρος η Μαρία Σφακιανάκη και γραμματέας ο Κωνσταντίνος Πηρουνάκης.