Σήμερα γίνεται η συνεδρίαση της ΚΟ του  ΛΑΟΣ, με θέμα: «Αποτίμηση των αποτελεσμάτων των εκλογών και Στρατηγική».  Επίσης συνεδριάζει η Πανελλαδική Πολιτική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αντικείμενο την αποτίμηση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη στάση του κόμματος στον β’ γύρο των εκλογών.

Αναλυτικά σήμερα:

Πραγματοποιείται δημοπρασία εντόκων γραμματίων του ελληνιού δημοσίου, διάρκειας 26 εβδομάδων, σε άϋλη μορφή, ποσού 300 εκατ. ευρώ, λήξης 31 Μαΐου 2011. Η Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 (Τ+3).

Στις 10.45 π.μ. με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, θα έχει συνάντηση ο υφυπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ματάν Βιλνάι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στις 11 π.μ.  στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση της αναπληρώτριας υπουργού, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, με την πρέσβη της Κροατίας, Βέσνα Τσβιέτκοβιτς.

Στις 12 το μεσημέρι με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, θα έχει συνάντηση ο υφυπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ματάν Βιλνάι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στις 12.15 μ.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση της αναπληρώτριας υπουργού, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, με τον πρέσβη της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Τσχικβισβίλι,

Στις 1 το μεσημέρι στα γραφεία του ΛΑΟΣ, υπό την προεδρία του Γιώργου Καρατζαφέρη, συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, με θέμα: «Αποτίμηση των αποτελεσμάτων των εκλογών και Στρατηγική».

Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ιmperial» (Πλατεία Καραϊσκάκη), συνεδριάζει η Πανελλαδική Πολιτική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αντικείμενο την αποτίμηση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη στάση του κόμματος στον β’ γύρο των εκλογών. Οι εργασίες θα ανοίξουν με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Φώτη Κουβέλη.