Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Πρινιωτάκης είχε ισχυριστεί ότι ο Γ. Αποστολίδης έδωσε στον Π. Δεμέστιχα μίζα 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διανεμηθούν για την προώθηση του ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ.

Σήμερα ο Σ. Πρινιωτάκης κατέθεσε στην επιτροπή έγγραφα που αφορούν τις σχέσεις των δύο ανδρών. Συγκεκριμένα, προσκόμισε επιστολή με ημερομηνία 3/11/2006 της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή προς το ΤΑΥΦΕ όπου, κατά το Σοφοκλή Πρινιωτάκη, η επιστολή πριν σταλεί διορθώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ταμείου Παναγιώτη Δεμέστιχα σε συνεργασία με τον Γιώργο Αποστολίδη και αφορούσε την αγορά του επίμαχου ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ.

Επίσης κατέθεσε έγγραφο της διεύθυνσης Δ23 προς όλα τα ταμεία με ημερομηνία 25/10/2004, με το οποίο ζητείτο τα ταμεία να γνωστοποιήσουν κάθε συναλλαγή τους σχετική με ομόλογα και στο εξής να ενημερώνουν για το χαρτοφυλάκιο τους κάθε πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ, κ. Αγάπιος Σημαιοφορίδης προσήλθε στην επιτροπή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε, υποστηρίζοντας ότι δεν έλαβε υπόψη του τα πρακτικά των καταθέσεων Σ. Πρινιωτάκη – Γ. Αποστολίδη που αναφέρονται σε προέδρους ταμείων και ζήτησε να συμβουλευτεί το δικηγόρο του.