Σκληρή κριτική στον Άρη Σπηλιωτόπουλο άσκησε ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων που έχει ριχτεί στη μάχη για τη διεκδίκηση της πρωτεύουσας επέκρινε τον πολιτικό του αντίπαλο για τις αναφορές του μετά το τρομοκρατικό χτύπημα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος στην «καρδιά» της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τόνισε: «Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στην Αθήνα και έχουμε χρηματίσει υπουργοί Τουρισμού. Είναι εγκληματικό να χαρακτηρίζει την Αθήνα Καμπούλ και είναι πολιτική επιπολαιότητα. Δεν επιτρέπεται πρώην υπουργός να αποκαλέσει την Αθήνα Καμπούλ».

Αναφερόμενος στην κριτική που του άσκησε για τη στάση του στο θέμα των διαδηλώσεων, ο κ. Καμίνης επεσήμανε: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν ήταν τόσα χρόνια βουλευτής; Δε μπορούσε να κάνει πρόταση νόμου για τις διαδηλώσεις; Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι βουλευτής από τον Ιούνιο του 2012 και δεν έχει πάρει μια φορά το λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής. Είμαι ο μόνος δήμαρχος που έφερε νομοσχέδιο στη Βουλή για τις διαδηλώσεις. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι ανύπαρκτος βουλευτής. Παραιτήθηκε από τη Βουλή επειδή παραιτήθηκε η κ. Δούρου».

Τόνισε ακόμη ότι κάνει λάθη στις δηλώσεις περί μη πληρωμής των προμηθευτών. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το δήμαρχο Αθηναίων, «Είναι ανακριβές αυτό που λέει ο Σπηλιωτόπουλος ότι δεν πληρώνουμε τους προμηθευτές. Ο δήμος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του».

Ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τιμητικό ότι τον αποκαλούν «διαχειριστή της πολυκατοικίας». Και ανέφερε ότι όποιος κι αν εκλεγεί δήμαρχος «θα πρέπει να νικήσει το “τέρας” της γραφειοκρατίας».