Στις Βρυξέλλες παραμένει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις 2.30 θα συναντηθεί με τον σκοπιανό πρωθυπουργό, Νικολά Γκρουέφκσι. Στις Βρυξέλλες και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, για τη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος…

Αναλυτικά σήμερα:

09:00: Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, θα επισκεφτεί τη Νομαρχία Αθηνών (Λ. Συγγρού 15 & 80) και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

10:00: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το συνδυασμό “Δικαίωμα στη Πόλη”, Γιώργος Καμίνης, θα επισκεφθεί την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπουλου.

11:00: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε καταστήματα στην περιοχή της Πλατείας Αμερικής

11:00: Η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη”, Ελένη Πορτάλιου, με αντιπροσωπεία της Ανοιχτής Πόλης, θα επισκεφθεί το κτίριο του ΟΤΕ στην Οδό Πατησίων 85, και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους.

12:00: Ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρόεδρος των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων, Γιώργος Κατσαρός, θα εγκαινιάσουν το καινούριο κτίριο των Μουσικών Συνόλων (πρώην Μουσείο Πασσά), στην οδό Ευελπίδων 1, Κυψέλη.

12:00: Η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη”, Ελένη Πορτάλιου, θα δώσει συνέντευξη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Radio Bubble

13:00: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το συνδυασμό “Δικαίωμα στη Πόλη”, Γιώργος Καμίνης, θα επισκεφθεί το σύνολο ανθρώπων από το Μπαγκλαντές στην οδό Σταδίου 43.

18:00: Η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη”, Ελένη Πορτάλιου, με αντιπροσωπεία της Ανοιχτής Πόλης, θα επισκεφθεί την περιοχή των Άνω και Κάτω Πετραλώνων (3ο Δημ. Διαμέρισμα)

19:00: Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους χώρους Πρόνοιας, με θέμα : «Οι εξελίξεις στην Πρόνοια και την Ειδική Αγωγή». Η συγκέντρωση θα γίνει στο Συνδικάτο Οικοδόμων, Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος (2ος όροφος).

19:00: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το συνδυασμό “Δικαίωμα στη Πόλη”, Γιώργος Καμίνης, θα επισκεφθεί το ελληνικό κέντρο τέχνης και παράδοσης που βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως.

19:30: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα καταστήματα και τα καφενεία στο Κουκάκι και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Γ. Ολυμπίου.

20:00: Η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη”, Ελένη Πορτάλιου, θα συμμετέχει σε Συγκέντρωση-Συζήτηση της Ανοιχτής Πόλης στην πλατεία Ηούς στα Κάτω Πετράλωνα.

22:00: Η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη”, Ελένη Πορτάλιου, θα συμμετέχει στο ρεμπέτικο γλέντι της Ανοιχτής Πόλης στην Αγορά της Κυψέλης (6ο Δημ. Διαμέρισμα).