Σκληρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου για τα όσα είπε στην χθεσινή του συνέντευξη και κυρίως για την αναφορά του στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εξαπέλυσε σήμερα η Ν.Δ., μέσω του εκπροσώπου της, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε πανικό», καθώς βλέπει στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί ελεύθερη πτώση και προσπαθεί, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, να μετατοπίσει το δίλημμα των εκλογών.

Ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται με ψευδοδιλήμματα, δήλωσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να γλιτώσει την ήττα στις εκλογές, δημιουργώντας συνθήκες αναστάτωσης στην χώρα, ενώ τον κατηγόρησε ότι εκβιάζει πολιτικά το εκλογικό σώμα, την ώρα που τα στελέχη της κυβέρνησής του είναι απρόθυμα να στηρίξουν το κυβερνητικό έργο.

Βέβαια, ερωτηθείς αν η Ν.Δ. είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως η Ν.Δ. είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, επεσήμανε όμως, «ο στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι η εξουσία για την εξουσία, αλλά το να σωθεί η χώρα» και κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική.