«Παραμένω αρχηγός» είναι το μήνυμα-προειδοποίηση σε όσους τον αμφισβητούν και σε όσους επεξεργάζονται σενάρια για τη δημιουργία άλλων κομματικών σχηματισμών που έστειλε από το κελί του ο υπόδικος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κ. Ν. Μιχαλολιάκος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο ΒΗΜΑτοδοτης στο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ο κ. Μιχαλολιάκος προειδοποιεί τους πάντες ότι ναι μεν βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά εξακολουθεί να παραμένει στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν παραλείπει να αναφέρει ότι τιμά όλους τους «συναγωνιστές» του (όπως τους χαρακτηρίζει) επειδή δίνουν τον… αγώνα για την πατρίδα και την ελευθερία.

Τώρα θα ρωτήσετε ποιους θεωρεί «συναγωνιστές». Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και γκρίνιες, ο κ. Μιχαλολιάκος φρόντισε να ετοιμάσει μια λίστα «συναγωνιστών»… κατ’ αλφαβητική σειρά.

Έτσι πρώτος στη λίστα είναι ο κ. Ηλ. Κασιδιάρης και ακολουθούν ο φίλος της κόρης του κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος και οι κ.κ. Ηλ. Παναγιώταρος, Μιχ. Τσακίρης και Ν. Χρυσομάλλης.

Ποιος λείπει από τη λίστα; Πρώτα απ’ όλα η «συναγωνίστρια» σύζυγός του κυρία Ελένη Ζαρούλια, δεύτερον ο λεγόμενος θεωρητικός του (και έγκλειστος στις φυλακές) κ. Χρ. Παππάς και, τρίτον, οι επίσης έγκλειστοι κ.κ. Γερμενής και Ηλιόπουλος.