Σε αντιπαράθεση ήρθαν νωρίτερα στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον προεδρεύοντα, Γιάννη Δραγασάκη. Ο λόγος ήταν μία αναφορά του υπουργού Υγείας σε μία συνέντευξη που έδωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στον Κώστα Βαξεβάνη.
Ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα του Κοινοβουλίου είπε στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι δεν ήταν σωστό να δώσει τη συνέντευξη στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Ο κ. Κακλαμάνης, παίρνοντας το λόγο, απάντησε ότι δεν ορίζει στον υπουργό Υγείας σε ποια κανάλια και σε ποια ραδιόφωνα θα μιλάει.
Με τη σειρά του ο κ. Δραγασάκης, ως προεδρεύων, είπε: «Θέλω ως προεδρεύων του Σώματος να εκφράσω τη δυσφορία μου για το γεγονός ότι ένας υπουργός αξιοποιεί την αίθουσα της Βουλής για να εκφέρει και να εκφράζει κρίσεις για έναν Έλληνα πολίτη που δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Το θεωρώ σοβαρό θέμα». Και τόνισε ότι πρέπει να τεθούν κανόνες για να μην αναφέρονται στο Κοινοβούλιο τα ονόματα πολιτών που δεν μπορούν να προστατευθούν. Ο κ. Γεωργιάδης του ζητούσε διαρκώς το λόγο και τότε ο κ. Δραγασάκης του είπε: «Αντιλαμβάνομαι ότι η επικοινωνία μας είναι δύσκολη». Και του έδωσε το λεπτό που ζητούσε, λέγοντάς του: «Πάρτε το ένα λεπτό αλλά έχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε».
Ο κ. Γεωργιάδης τότε δήλωσε: «Θα δεχόμουν απολύτως την ένστασή σας για τον πολίτη που δεν είναι παρών στο κοινοβούλιο, εάν αυτό το κάνατε κάθε φορά που αναφερόταν το όνομα κάποιου πολίτη που δεν είναι παρών. Για παράδειγμα, όταν συνάδελφοι της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ανεβαίνουν στο βήμα και αναφέρονται στη γυναίκα μου και στο αν είναι ή δεν είναι στη λίστα Λαγκάρντ, δεν σας είδα να λέτε: “απαράδεκτο, η κυρία αυτή δεν είναι στο Σώμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της”. Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ανεβαίνει στο βήμα και κάνει καταγγελία για διάφορα θέματα και αναφέρει ονόματα επιχειρηματιών, δεν σας είδα να λέτε: “Σταματήστε, δεν είναι εδώ αυτοί οι επιχειρηματίες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους”. Άρα λοιπόν συχνά αναφέρουμε ονόματα προσώπων που δεν είναι παρόντα. Κατά συνέπεια, το συγκεκριμένο επιχείρημα είναι αίολο και προσβλητικό».