Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του από το Τέξας εξαπέλυσε ο Αργύρης Ντινόπουλος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε παλαιότερες αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ. Και μάλιστα σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας ξαφνικά θυμήθηκε ότι το ευρώ είναι φετίχ.

«Εκεί ξαφνικά θυμούνται αυτό που λέμε εμείς. Ό,τι αν ακούν αυτό το οποίο λένε, την άλλη μέρα θα τρέχει ο κόσμος στις τράπεζες να πάρει τα λεφτά του και ότι το νέο νόμισμα θα είναι ασταθές. Αυτό το λένε στις Δυτικές Πολιτείες της Αμερικής», δήλωσε ο κ. Ντινόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Αναρωτιέμαι αν θα το πουν και στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας όταν θα γυρίσει πίσω ο κ. Τσίπρας. Ή αν θα το πει στις συνοικίες του Πειραιά. Όταν εμείς λέγαμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος αποσταθεροποίησης, μας κατηγορούσαν. Τότε όμως κάποιοι άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ. Ο κ. Τσίπρας τώρα θυμήθηκε ότι είναι φετίχ το ευρώ. Κι ότι αν δεν υπάρχει το ευρώ, το νέο νόμισμα θα είναι ασταθές. Και ο λαϊκισμός κάποια στιγμή έχει κι αυτός τα όριά του».